Onze Arnoud van Vliet voorgedragen als nieuwe wethouder

Datum: 1 februari 2024

Na de aankondiging van het vertrek van onze Boaz als wethouder, draagt de Bredase VVD nu Arnoud van Vliet voor als de nieuwe wethouder. Hij wordt op 29 februari voorgedragen in de gemeenteraad om geïnstalleerd te worden.

Onze fractievoorzitter Martijn: “Met Boaz verliezen we niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook iemand die door zijn ervaringen van de afgelopen 14 jaar van de hoed en de rand weet binnen de Bredase politiek. Mede hierom ben ik blij dat we met Arnoud iemand binnen halen die 37 jaar ervaring heeft binnen het openbaar bestuur. Arnoud heeft de afgelopen jaren bewezen een grote passie te hebben voor de stad en onze dorpen. Onze fractie heeft er alle vertrouwen in dat hij met zijn ervaring en energie een grote toevoeging gaat zijn om ons ambitieuze bestuursakkoord verder tot uitvoering te brengen.”

Arnoud: “Het is een ongelofelijke eer dat de fractie mij heeft voorgedragen om een plek in te gaan nemen in het college. Ik kijk er naar uit om in deze bestuurlijke rol, samen met mijn collega’s van het college en met de gemeenteraad, mooie resultaten te gaan bereiken voor onze stad, wijken en dorpen.”

Arnoud is gekozen na een zorgvuldig doorlopen intern proces. Niek Lobé, onze afdelingsvoorzitter, heeft dit mede begeleid. “Ik ben trots op de manier waarop de Bredase VVD-fractie tot een besluit is gekomen en heb er alle vertrouwen in dat Arnoud het goede doet voor onze stad, wijken en dorpen. Als VVD team blijven we werken voor onze inwoners en ondernemers.”

We wensen Arnoud alle succes in zijn nieuwe rol en zien uit naar een fijne samenwerking om onze stad en dorpen nóg mooier te maken.

Stel ons jouw vraag